Door een zeer grote passie voor alles wat te maken heeft met grill zowel voor vlees als vis was dit  het uitgekozen moment om voor deze nieuwe uitdaging te kiezen.

Met respect voor de natuur en gepassioneerd door allerlei nieuwe maar ook vergeten producten, bereidingstechnieken en seizoensgebonden groenten tovert Kristof de heerlijkste gerechten op jullie bord.

Anita zorgt ondertussen voor een aangename sfeer en vriendelijk onthaal in het volledig eigen ontworpen interieur dat enorm veel warmte uitstraalt.

het concept

Bij MEAT44 gaat de aandacht vooral naar de open keuken waar verschillende topvleesgerechten al dan niet gerijpt in de MIBRASA voor jullie bereid worden.

Verder heeft U ook keuze uit tal van appetizers, starters, kreeft en vis. De keuze van garnituren, aardappelgerechten, salades, saus is naar wens en eigen smaak afzonderlijk bij te kiezen.

Voor de appetizers, (waar U bij het binnen komen al onmiddellijk wordt door aangetrokken ) een goed glas wijn of aperitief kan U uiteraard ook bij ons terecht in de loungecorner of aan de open haard en dit tijdens de openingsuren .

 Verlof van 26 tot en met 31 juli

Reservatie mogelijk via de website

This will close in 20 seconds